🌞🌻 Markt Planning Zomer 2024🌞🌻

🌞🌻 Markt Planning Zomer 2024🌞🌻

Voor aankomende zomer hebben wij iets leuks! 
Wij staan namelijk een aantal keer op de Tiny Roots markt in Bakkum,
Ibiza markt in Noordwijk en Pluk markt in Olmenhorst. 
Lees hier meer
07 mei 2024
Mini Roots markt 2024

Mini Roots markt 2024

Mini Roots markt Bakkum | 11 mei
Roots Market is een leuke markt met bijzondere deelnemers die liefde hebben voor hun eigen product. Wij verkopen hier onze super leuke baby kleding van 0 tot 2 jaar. Elke keer nemen we een ander merk mee.
05 mei 2024
ZOMERCOLLECTIE VAN GRAY LABEL

ZOMERCOLLECTIE VAN GRAY LABEL

ZOMERCOLLECTIE VAN GRAY LABEL

Ontdek de nieuwe kleur van Gray Label: Bright Green. Deze kleur is opvallend, stoer, sportief en fris tegelijk. Naast deze toevoeging is er nog een andere kleur geïntroduceerd. Ben je nieuwsgierig? Bekijk de collectie van Gray Label.
15 april 2024
Christmas shopping event - Fosbury & Sons | Billy's Little Story

Kersthoppen bij Fosbury & Sons - Billy's Little Story is er dit jaar ook!

Kom kerstshoppen bij Fosbury Festive Finds in Amsterdam

Fosbury & Sons organiseert een Christmas Shopping Pop-Up Event: Fosbury Festive Finds. Dit is een Pop-Up Event waar allerlei verschillende ondernemingen samen komen. De meeste merken komen uit Nederland en dat vinden wij heel leuk! Fosbury & Sons zorgt ervoor dat je in gezellige kerstsferen kan komen winkelen en zo kennis opdoet van al deze mooie merken.

Lees hier

06 december 2023
De 5 feestelijkste kerstoutfits voor jongens

De 5 feestelijkste kerstoutfits voor jongens

Nog maar een paar dagen en dan start de maand december alweer. Dat betekent dat we alweer in de laatste maand van het jaar zitten, het jaar 2023 alweer bijna voorbij is en we ons bezig gaan houden met de feestdagen. 

Dan komt de vraag: wat trekken we aan? En wat trekken we onze kleintjes aan? In deze blog lees je wat de 5 leukste kerstoutfits voor jongens zijn bij Billy’s Little Story.

Lees hier

29 november 2023
Little Boomerang - The only way is (up)cycling

Little Boomerang - The only way is (up)cycling

Little Boomerang is een Amsterdams kinderkleding merk dat al even bestaat. Het concept is begonnen met het maken van nieuwe kinderkleding van preloved overhemden van papa’s en opa’s. Het zijn stuk voor stuk unieke items die vele jaren meegaan. 

Sinds 2021 is het bedrijf overgenomen door...

Lees hier

17 november 2023
Top 5 duurzaam baby & kinderspeelgoed

Top 5 duurzaam baby & kinderspeelgoed

Duurzaam kinderspeelgoed

Duurzaam kinderspeelgoed is niet alleen mooi, maar door de duurzame productie gaat het ook langer mee. Iets waar wij heel blij van worden! Kid's Concept is zo'n merk, het is een Zweeds bedrijf dat sinds 2007 bestaat. Het is een design bedrijf dat mooi en passend kinderspeelgoed maakt dat geschikt is voor elke kinderkamer. De stijl die ze hebben wordt overal in doorgevoerd waardoor het ook nog eens super leuk...

Lees hier

Pop-Up Store | Amsterdam 25 november 2023

Pop-Up Store | Amsterdam 25 november 2023

De Summer Pop-Up Sale van afgelopen zomer was zo'n succes dat dit bij beide van ons ervoor heeft gezorgd dat we dat vaker willen gaan doen. Of het nou bij ons in de tuin is, een boerderij op het platteland of ergens op een toffe locatie in een stad is, jullie zullen ons in de toekomst vaker ergens treffen. 

 

Nieuwe locatie

Yes we hebben een locatie! We staan dit keer in Amsterdam! We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en te verwelkomen...

Lees hier

03 november 2023
De warmste baby winterjassen van Wheat

De warmste baby winterjassen van Wheat

De warmste baby winterjassen van Wheat

De winter staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je kleintje warm in te pakken. Een goede winterjas is daarbij onmisbaar. Als je op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid, dan zijn de baby winterjassen van Wheat zeker het overwegen waard. In deze blog stellen we je voor aan vijf verschillende Wheat winterjassen die perfect zijn om je baby warm en knus te houden tijdens de koude maanden.

 Lees hier

27 oktober 2023
Blog: Vier kerst samen - Kerstcadeaus baby

Vier Kerst Samen

Nog 65 nachtjes tot kerst

Nog maar 65 nachtjes slapen en dan is het weer kerst! Langzaam worden de straten omgetoverd met gezellige lampjes en tierelantijntjes. En vinden in sommige dorpen en steden kerstmarkten plaats waar je een heerlijke chocomel met slagroom kan drinken. 

Kerst is altijd een van de gezelligste momenten van het jaar. Het is een moment van reflectie hoe het afgelopen jaar is geweest en om samen te zijn met je dierbaren. De een pakt heel erg uit met cadeaus en de ander houdt het juist wat kleiner. In deze blog lees je welke kerstcadeaus perfect zijn om te geven aan jouw dierbaren. 

Lees hier 

21 oktober 2023
Blackfriday 2023 | Babyshoppen

Blackfriday 2023 de grootste koopjes jacht van het jaar

Blackfriday 2023 de grootste koopjes jacht van het jaar


Het is weer die tijd van het jaar waar shoppers hun verlanglijstjes maken, spaarvarkens breken en zich voorbereiden op een van de grootste winkelfeesten ter wereld: Black Friday! Dit jaar, in 2023, belooft Black Friday nog groter en beter te zijn dan ooit tevoren. Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten van Black Friday 2023 bij Billy’s Little Story. Wanneer de babysale precies begint en wat het precies inhoudt.

Lees hier

16 oktober 2023
GRAY-LABEL MEET BROWNIE

GRAY-LABEL MEET BROWNIE

Meet brownie

Gray label heeft een nieuwe kleur toegevoegd en wij vinden de kleur super warm en mooi. Meet Brownie! Brownie is de nieuwe kleur om elk kleintje comfortabel te laten genieten. 

Billy’s Little Story heeft een heerlijke nieuwe collectie van Gray-label toegevoegd. Ben je benieuwd?

06 oktober 2023