Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Wij hebben iets leuks voor aankomende zomer.
Wij staan namelijk een aantal keer op de Tiny Roots markt in Bakkum,
Ibiza markt in Noordwijk en de Pluk markt Olmenhorst in Lisserbroek.
Dit zijn markten waar ondernemen centraal staat. Hier vind je allerlei
verschillende producten die duurzaam zijn, met de hand worden gemaakt
en waar ondernemers met passie en liefde hun producten verkopen.
Ook wij mogen met Billy's Little Story hier tussen staan. 
Tiny Roots markt Bakkum
Het zijn twintig verschillende kraampjes die gestald staan onder de bomen van de boulevard op de camping van Bakkum. Naar horen en
zeggen is het heel gezellig en druk. Met het mooie weer opkomst zijn
wij heel benieuwd en hebben we er veel zin in! 

Wij zullen met vooral kleding (nieuwe en oude collectie) op de markt staan. Dus shop jouw zomeroutfit bij ons op de markt!
Locatie en informatie Tiny Roots markt Bakkum

Locatie: 
Zeeweg 31 - Castricum aan Zee
Wanneer?
11 mei | 18 mei | 15 juni | 3 augustus | 10 augustus
Tijd: 11:00 tot 17:00 uur 
 
Ibiza markt Noordwijk
Zin in een dagje shoppen? Duik in het Ibiza Festival in Noordwijk! Op de Koningin Wilhelmina Boulevard struin je langs 175 kraampjes vol prachtige sieraden, hippe tassen, knusse woonaccessoires, trendy mode en unieke handgemaakte spulletjes. En het beste van allemaal? De hele boulevard wordt omgetoverd tot een Ibiza paradijs met muziek en lekkere hapjes.
Wij staan hier weer met leuke baby kleding van 0 tot 2 jaar.
Locatie en informatie Ibiza markt Noordwijk
Koningin Wilhelmina Boulevard en de Oranje Promenade in Noordwijk aan Zee
Wanneer?
18 juni 
Tijd: 12:00 tot 19:00 uur 
Kosten Ibiza markt
De Ibizamarkt in Noordwijk is gratis toegankelijk.
Parkeren Ibiza markt Noordwijk
Je kunt de auto parkeren op het parkeerterrein van Parkeerveld Wantveld. Van maandag t/m zondag van 9:00 tot 21:00 uur geldt op Parkeerveld Wantveld in Noordwijk betaald parkeren. Je kunt er zo lang parkeren als je wilt. De eerste twee uur kost je € 1,00 per uur. Daarna € 2,00 per uur. Een dagkaart voor het parkeren op Pakeerplaats Wantveld kost tussen 1 april en 30 september € 15. Vanaf 1 oktober tot en met 31 maart kost het € 10 per dag.
 
Pluk markt Olmenhorst Lisserbroek
Bij Olmenhorst Landgoed in Lisserbroek kan je een boom adopteren. Hoe leuk is dat?! Lees hier meer over het adopteren van een boom. In de maanden september en oktober gaat het plukseizoen van start en kan je je eigen appels plukken. Dit combineren ze met leuke activiteiten en de Pluk markt Olmenhorst. Bij het horen over deze markt werden wij razend enthousiast dus zul je ons in de maand september ook hier zien staan. 
Locatie en informatie Pluk markt Olmenhorst Lisserbroek
Locatie:
Lisserweg 481 - Lisserbroek
Wanneer: 
15 september | 22 september | 29 september 
Tijd: 
Informatie volgt nog

 

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.