Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Blackfriday 2023 de grootste koopjes jacht van het jaar


Het is weer die tijd van het jaar waar shoppers hun verlanglijstjes maken, spaarvarkens breken en zich voorbereiden op een van de grootste winkelfeesten ter wereld: Black Friday! Dit jaar, in 2023, belooft Black Friday nog groter en beter te zijn dan ooit tevoren. Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten van Black Friday 2023 bij Billy’s Little Story. Wanneer de babysale precies begint en wat het precies inhoudt.


Wat is Black Friday?


Black Friday is een jaarlijkse winkeldag die plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving in de Verenigde Staten, dat wil zeggen de vierde vrijdag van november. Het wordt beschouwd als het officieuze begin van het kerst inkoopseizoen en staat bekend om zijn enorme kortingen, aanbiedingen en koopjes. Hoewel het oorspronkelijk een Amerikaanse traditie was, is Black Friday de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met winkels over de hele wereld die deelnemen aan deze jaarlijkse koopjesjacht.


Wanneer begint Black Friday 2023?


Black Friday 2023 valt op 24 november, zoals gebruikelijk op de dag na Thanksgiving. Echter, in de afgelopen jaren zijn er steeds meer retailers die hun Black Friday-deals al enkele dagen van tevoren aanbieden, en soms zelfs de hele week voorafgaand aan Black Friday. Dit betekent dat je waarschijnlijk kunt beginnen met shoppen voor geweldige aanbiedingen vanaf maandag of dinsdag voor Black Friday.


Wat kun je verwachten van Black Friday 2023 bij Billy’s Little Story?


  1. Enorme kortingen: Black Friday staat bekend om zijn ongelooflijke kortingen op een breed scala aan producten. Of je nu op zoek bent naar rompers, baby leggings, verzorging of babyspeelgoed voor Sinterklaas of de feestdagen, je zult zeker leuke koopjes vinden.  

  1. Online en early access!! Bij ons krijg je als je je inschrijft voor de nieuwsbrief al eerder toegang tot de Black Friday Sale. Je krijgt een speciale kortingscode waardoor je op je eigen gemakje kan shoppen. 

  2. Blackweek: Bij Billy's Little Story kan je heerlijk shoppen vanaf 20 november met 30% korting op Black Friday collectie. Hier hebben wij een super leuke collectie samengesteld waar je leuke baby items kan shoppen. 

  3. Pop-up winkel: 25 november zullen wij weer een pop-up organiseren dit keer in Amsterdam. Verdere Informatie volgt nog. Houdt ons dus in de gaten! 

  4. Cyber Monday: De maandag na Black Friday staat bekend als Cyber Monday, Cyber Monday bieden wij 1 dag 10% extra op de gehele collectie. Deze wil je niet missen!


Black Friday 2023 belooft weer een onvergetelijke dag te worden. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief want dan ontvang jij eerder de kortingscode om alvast heerlijk te shoppen. 

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.