Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Het Sinterklaasfeest is een echt kinderfeest

Over een aantal weken is het weer zover en dan komt hij met zijn stoomboot aan in Nederland. De allerkleinste hebben natuurlijk nog geen idee wat Sinterklaas is en wat er dan allemaal gebeurd, maar voor de iets grotere kinderen gaat het steeds meer leven. De spanningen lopen helemaal op wanneer pakjesavond in zicht komt. 


Om je te helpen met het vullen van die lieve kleine schoentjes of uit te pakken op pakjesavond, hebben wij een aantal leuke cadeautips voor jou! 


Sinterklaas cadeautips 0-1 jaar:

1: Loopwagen met activiteiten
Deze loopwagen is niet alleen leuk om de eerste stapjes mee te zetten, maar er zitten ook tal van activiteiten op. Het activiteitenbord kan je loshalen en op een speelkleed leggen. Zo kan je kleintje vanuit de buik al liggend spelen en ontdekken. Dat betekent dat plezier en ontwikkeling beginnen vanaf de allereerste dagen. 

2:Bijtring
Wanneer de tandjes beginnen door te komen is het voor een baby heel fijn om iets te hebben waar ze op kunnen bijten. 

3: Speelauto
Is jouw kleintje gek van voertuigen dan is dit een mooi cadeautje om te geven. 

4: Babygym
Prikkel de zintuigen en laat ze ontdekken. De babygym is ideaal om de grove motoriek mee te oefenen. Vanaf de geboorte mogen ze al lekker kijken naar de speeltjes die boven ze hangen. Je zal zien dat ze langzaam proberen te grijpen.

5: Stapeltoren
Bouwen, omgooien en voelen. De stapeltoren van Oyoy mini zijn een groot speelplezier. Ze zijn gemaakt van siliconen en hebben aan de onderkant verschillende soorten openingen. Hierdoor kan je er ook leuk mee spelen in het zand of in het bad.

 

 

 

Sinterklaas baby cadeau - leeftijd 0-1 jaar


Sinterklaas cadeautips 1-2 jaar:

Na het eerste jaar worden baby's actiever en nieuwsgieriger. Ze beginnen nog meer te ontdekken en te spelen en dat opent een hele nieuwe wereld. Billy’s Little Story heeft ook voor deze leeftijdsgroep veel te bieden.


1:  Ambulance 
Deze ambulance is gemaakt van duurzaam hout en is onwijs leuk voor kinderen die gek zijn van ambulances. Door de poppetjes en de brancard die erin zitten kan er eindeloos mee gespeeld worden. 

2: Draagbaar keukentje 
Dit draagbare keukentje is ideaal voor de echte kleine culinaire kok. Laat iets lekkers voor je koken. Ze kunnen aan de slag met de pan, het peper en het zoutvaatje. Alles is gemaakt van duurzaam hout! 

3: Groentekistje mix
Wat is groente en hoe ziet dit eruit? Via dit groentekistje kan je ze kennis laten maken met allerlei soorten groente. Heb je een keukentje dan is dit een leuke aanvulling! 

4: Tipi tent
De perfecte plek om in te spelen of gezellig in te verstoppen. Met deze tipitent creëer je een gezellige sfeer. 

5: Dokterstas 
Heb jij een geboren dokter in de dop thuis lopen? Dan is dit dokterskoffertje daar perfect voor. 

Sinterklaascadeau kind -  1-2 jaar


Sinterklaas cadeautips mama:

Wil jij je vrouw, vriendin, zus of buurvrouw verwennen? Ook voor de mama en mama to be hebben we leuke Sinterklaas cadeautips. 

1: Buik Accessoire van House of Montre

Ontdek de mooie printjes van House of Montre. Met deze buik accessoire leg je nog meer het accent op je zwangere buik. 

2: Kenkô Hugspray

Creëer een fijne en warme plek door deze spray te gebruiken. Het heeft een zachte en ontspannende geur waardoor hij niet overweldigend is in geur. Je kan hem zowel voor jezelf als voor de baby gebruiken. 

3: Pyjama of nachthemd van Khasto

Khasto heeft heerlijke nachtkleding gemaakt van 100% zacht biologisch katoen. Het blijft na meerdere wasbeurten nog steeds mooi. Het lijkt wel hoe vaker je het gebruikt, hoe zachter het wordt. Dat is toch wat je wilt?

4: Haaraccessoires

De haaraccessoires van Arsène & Les Pipelettes zijn ideaal om even snel je haar vast te zetten wanneer het nodig is. Bekijk de gezellige printjes en kleuren. 

 5: Luiertas:

De hippe Studio Noos luiertas in de kleur teddy grey is de musthave voor alle moeders.

 

Sinterklaascadeau mama - mama to be - sinter - pakjesavond

Geef een cadeaukaart

Weet je na het lezen van onze tips nog steeds niet wat je als Sinterklaas cadeau wilt geven? Kies een cadeaukaart! Het is simpel te bestellen via onze website en je bepaalt zelf het gewenste bedrag. Deze cadeaukaart kunnen wij opsturen of digitaal verzenden via de mail. 

Bij Billy’s Little Story vind je voor iedereen iets passends, en deze cadeaukaart is ook perfect voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, als bedankje, of gewoon zomaar. 


Intocht Sinterklaas Wassenaar

Woon je in de buurt van Wassenaar en vind je het leuk om de intocht bij te wonen? Kom dan op 19 november naar de intocht van Sinterklaas. Sinterklaas zal om 13:20 aankomen. Zorg dat je er al wat eerder bent, want dan kan je nog meedoen met het kinderprogramma en mis je niks! 


https://www.wassenaar.tips/sinterklaas-intocht-wassenaar/

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.