Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Let's talk about baby...

Nieuwe fase in je leven? Is er een kleintje op komst? Verrassing, verwondering, verlangen…je wereld verandert compleet. Je lijf, je relatie, je leven, zoveel om stil bij te staan. Je hebt 9 maanden de tijd om te wennen aan het idee en om je voor te bereiden op het moederschap. Daar komt heel veel bij kijken en dat is super leuk. Laat je meevoeren op onze webshop en kom op ideeën. Er zit vast wel iets voor je bij wat je nu alvast wilt hebben….

Meet Brownie
Gray label heeft een nieuwe kleur toegevoegd en wij vinden de kleur super warm en mooi. Meet Brownie! Brownie is de nieuwe kleur om elk kleintje comfortabel te laten genieten.  Billy’s Little Story heeft een heerlijke nieuwe collectie van Gray-label toegevoegd. Ben je benieuwd?
 
Meet Brownie: De Nieuwe Kleur van Gray Label's AW23-Collectie
Als je op zoek bent naar minimalistische en duurzame kinderkleding, dan is Gray Label een merk dat je niet wilt missen. Dit Amsterdamse merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en gebruik van biologisch katoen. Zoals elk seizoen is er ook dit seizoen weer een nieuwe kleur toegevoegd aan hun collectie: Brownie. 
In deze blog nemen we je mee in de wereld van Gray Label en laten we je kennismaken met hun nieuwste toevoeging aan de AW23-collectie.
Het Verhaal van Gray Label
Gray Label heeft altijd al de nadruk gelegd op duurzaamheid. Ze zijn toegewijd aan het produceren van hoogwaardige kledingstukken die gemaakt zijn van zachtste biologische katoen. Het resultaat? Kleding met een minimalistische uitstraling die zowel comfortabel als stijlvol is voor kinderen van alle leeftijden. Gray Label is trots op hun altijd beschikbare essentiële collectie voor kinderen die van minimalisme houden.
 
Wat Gray Label echt onderscheidt als kinderkledingmerk, is hun jaarlijkse traditie van het toevoegen van nieuwe kleuren en stijlen aan hun collectie. Deze frisse wind zorgt ervoor dat zelfs de meest toegewijde minimalisten iets nieuws kunnen ontdekken in elke nieuwe seizoenscollectie.
 
Brownie: De Nieuwe Ster
Voor het herfst/winterseizoen van 2023 heeft Gray Label Brownie geïntroduceerd als de nieuwste focus kleur. Brownie is een warme en charmante tint die perfect past bij het herfstige palet van dit seizoen. Het wordt prachtig gecombineerd met andere kleuren, zoals Biscuit, Blue Grey en Grey Melange, om een samenhangende en veelzijdige collectie te creëren. BABY JACKET CARDIGAN | BROWNIE
Brownie voegt een vleugje warmte en gezelligheid toe aan de garderobe van je kind. Het is een kleur die zowel jongens als meisjes aanspreekt en zich gemakkelijk laat combineren met andere kledingstukken uit de Gray Label collectie. Denk aan Brownie truien, broeken, jurken en rompers, allemaal ontworpen met aandacht voor details en kwaliteit waar Gray Label om bekend staat.
Meet brownie | Gray labelNieuwe Stijlen voor Baby's en Kinderen
Naast het uitbreiden van hun essentiële lijn, introduceert Gray Label in augustus 2023 een aantal nieuwe stijlen voor zowel baby's als kinderen. Deze stijlen belichamen de kenmerkende filosofie van het merk: eenvoudig, comfortabel en tijdloos.
 
Voor baby's zijn vergelijkbare stijlen beschikbaar, zoals het Baby Jacket Cardigan, de Baby Loose-fit Pants en de Baby Sweat Romper. Deze kledingstukken zijn ontworpen met het comfort van de kleintjes in gedachten en zijn gemaakt van de zachtste stoffen die hun gevoelige huidjes koesteren.
 
Conclusie, Gray Label blijft trouw aan zijn missie om minimalistische en duurzame kinderkleding te creëren. Met de toevoeging van Brownie aan hun AW23-collectie hebben ze een warme en veelzijdige kleur geïntroduceerd die perfect past bij het herfstige seizoen. Dus, als je op zoek bent naar kleding die zowel stijlvol als ethisch verantwoord is voor je kind, hoef je niet verder te kijken dan Gray Label's nieuwste creaties. Ontdek de schoonheid van eenvoud met Gray Label's Brownie-collectie en geef je kinderen kleding waarin ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelen.
 
Shop de baby nieuwe collectie van Gray label bij Billy’s Little Story hier