Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Kom kerstshoppen bij Fosbury Festive Finds in Amsterdam

Fosbury & Sons organiseert een Christmas Shopping Pop-Up Event: Fosbury Festive Finds. Dit is een Pop-Up Event waar allerlei verschillende ondernemingen samen komen. De meeste merken komen uit Nederland en dat vinden wij heel leuk! Fosbury & Sons zorgt ervoor dat je in gezellige kerstsferen kan komen winkelen en zo kennis opdoet van al deze mooie merken. 

Enorme bofkonten zijn wij, want ook wij zijn gevraagd om op dit event te staan! Naast alle andere merken zal je Billy's Little Story hier ook vinden. Kom je gezellig langs?

Waar en wanneer:

18 december tot en met 24 december 
Prinsengracht 769 in Amsterdam

Merken:

Allerlei verschillende merken zijn deze week aanwezig op dit Christmas Shopping Pop-Up Event. Je vindt er onder andere deze te gekke merken: 


Christmas Shoppen:

Kom je ook gezellig langs om te shoppen voor de feestdagen? Wij zorgen voor een mooie collectie en dat er voor ieder wat wils is. Zo zal je Little Boomerang van de haarbanden en strikken bij ons vinden, maar ook de armbandjes van Zilte Zusjes. Ben je opzoek naar kleding dan hangt er genoeg leuks en moois van Wheat, Gymp en Arsene & Les Pipelletes. Uiteraard vind je bij ons ook baby mutjes, sloffen en sokjes van Gray Label

Je slaagt bij ons voor mama en baby. 


Inpakken maar…!

Geen gedoe met inpakken, laat je pakketje direct inpakken bij de inpaktafel! Zo kan je je cadeau bij thuiskomst meteen onder de kerstboom leggen. Wie wilt dat nou niet?! 

Tot dan! 

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.