Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Mini Roots markt van Bakkum | 11 mei
Mini Roots Markt is een markt met bijzondere deelnemers die liefde hebben voor hun eigen product. Wij verkopen hier onze mooie baby kleding van 0 tot 2 jaar. Elke keer nemen we een ander merk mee.
 
Shop de mooiste zomer baby kleding met 50% korting.
Tussen 11.00 uur en 17.00 uur
De mini roots markt van Bakkum is een evenement voor zowel jong als oud, met 20 kraampjes van 3 meter breed onder de bomen op de boulevard van de camping, vanaf de receptie tot aan de pop-up-shop. Daarnaast zijn er 15 grondplaatsen van 5 meter breed op het terrein naast het centrale plein.

je vindt hier ondernemers met een verhaal die liefde voor hun product hebben en met passie ondernemen. Sommige producten worden handgemaakt, andere zijn weer duurzaam. Uiteindelijk vind je op deze markt allemaal te gekke producten. Net zo benieuwd als ons? Kom gezellig langs! Het beloofd een mooie dag te worden en als we geluk hebben schijnt ook nog het zonnetje. Feest! Tot dan 🌸

Adres
Zeeweg 31
Castricum aan Zee
Locatie Camping Bakkum
Ruim parkeren op terrein camping (betaald)

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.