Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Billy's Little Story | Pop-Up Store Amsterdam - Pop-Up winkel - Babykleding - Accessoires - Speelgoed en meer

 

 

 

De Summer Pop-Up Sale van afgelopen zomer was zo'n succes dat dit bij beide van ons ervoor heeft gezorgd dat we dat vaker willen gaan doen. Of het nou bij ons in de tuin is, een boerderij op het platteland of ergens op een toffe locatie in een stad is, jullie zullen ons in de toekomst vaker ergens treffen. 

 

Nieuwe locatie

Yes we hebben een locatie! We staan dit keer in Amsterdam! We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en te verwelkomen op de Lindengracht 19 in Amsterdam. 


Wat nemen we mee?

Alles wat je online kan vinden op onze Black Friday pagina zullen wij meenemen, maar doordat de ruimte niet heel groot is moeten we creatief zijn. Misschien dat we niet alles uithangen of neerleggen, omdat we daar simpelweg de ruimte niet voor hebben, maar vraag gerust naar een bepaald item. Alles wat je ziet op de Black Friday pagina hebben we mee! 

 

Nieuwe samenwerking

We zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met de The Dutch Tile Project. Dit zijn twee ondernemers die het traditionele vakmanschap van een delftsblauw tegeltje verkopen, maar dan met een eigentijdse twist. Wij hebben onze eigen lijn tegels mogen samenstellen. Iets waar we heel bij mee zijn! Het is een super origineel cadeau om te geven bij een geboorte of verjaardag. Mocht je het leuk vinden dan kan je hem zelfs personaliseren! Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties. 

 

Locatie & tijd

Op zaterdag 25 november staan wij op de Lindengracht 19 in Amsterdam. We zijn open van 10:00 uur tot 17.00 uur. We zullen een gezellig muziekje aan hebben staan en voor wie er zin in heeft is er ook een hapje en een drankje. 

 Billy's Little Story | Pop-Up Store Amsterdam - Zaterdag 25 November

 

 

Zet hem in je agenda, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

 

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.