Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

✿ Summer Pop-Up  SALE

19 augustus


Wij zijn razend enthousiast, want op zaterdag 19 augustus gaan wij onze eerste Summer Pop-Up Sale openen. We toveren de tuin om in een magische pop-up winkel en jij bent uitgenodigd! 


Wat kan je verwachten?

Wij houden van gezelligheid en van een feestje, daarom toveren wij onze tuin om in de leukste Summer Pop-Up Sale van dit jaar. Ontdek welke gave en mooie merken wij hebben voor de mama en baby en shop ze met leuke kortingen.


Om je een idee te geven shop je onder andere de volgende merken:

 • Gray label
 • Arsène & les pipelettes
 • That’s mine
 • Wheat
 • Rice by rice 
 • Kenko
 • Sokind
 • En nog veel meer 🎈

Iedereen is welkom, ook de papa’s, opa’s en kinderen. Wij zorgen dat het een gezellige middag gaat worden dus zal het voetbal goal klaar staan, ligt de treinbaan er om afgemaakt te worden en de kleurplaten om ingekleurd te worden. Een hapje en een sapje zal niet ontbreken en terwijl je lekker aan het neuzen bent hoor je op de achtergrond een gezellig muziekje. 


Handig om te weten:

 1. Zaterdag 19 augustus vanaf 12:00 - 16:00 uur 
 2. Eikenhorstlaan 3 Wassenaar, volg de borden naar de tuin
 3. Pin & cash 
 4. Geen retourneringen 
 5. Gratis toegang 
 6. Hapje, sapje en muziek 🎵
 7. Kinderhoek
 8. Gratis parkeren in de straat

Kinderhoek

Kom gezellig winkelen met je kind(eren). Wij creëren een hoek waar ze lekker kunnen spelen en hun gang kunnen gaan. Zo kan jij onbezorgd rondkijken en jouw gave item scoren! Shoppen in de tuin

Voor ons de ideale plek om onze eerste pop-up store te openen: geen overvolle winkel of duur parkeren, maar lekker buiten in de tuin in een hele gezellige sfeer. Om onze eerste pop-up summer sale te vieren, hebben we vijf goodiebags die we weggeven aan de eerste vijf klanten die minimaal € 50,- hebben besteed. Een ding is zeker, die wil jij! Dus zorg dat je een van de vijf bent. 

De kledingstukken die je zult vinden zijn van oude en nieuwe seizoenen, waardoor de collectie lekker uitgebreid is. Zo hebben we voor ieder wat wils! Verder vind je bij ons ook een aantal kraamcadeau pakketten die zijn samengesteld in een bepaald thema. Zo kan je makkelijk een kraamcadeau pakket meenemen om de aanstaande moeder mee te verrassen. 


Meet the team

Ben je nieuwsgierig wie er nou echt achter Billy’s Little Story zit? Kom en ontmoet ons! Wij zullen allebei aanwezig zijn om jullie te ontvangen en te ontmoeten. We horen graag jullie verhalen en zijn ontzettend benieuwd wie er achter de “klant” zit. 

Heb je vragen of feedback, dan horen wij dat uiteraard ook graag. Zo kunnen wij ons verbeteren! 


Locatie & Parkeren

Je bent welkom op de Eikenhorstlaan 3 in Wassenaar. Je kan makkelijk de auto parkeren in de straat. Mocht je met het openbaar vervoer willen komen dan kan dat ook, bushalte Rust en Vreugd stopt op 2 minuten lopen. 


Aanmelden via facebook

Wil je erbij zijn en mooie items kopen met leuke korting? Meld je dan aan via deze link. Zo weten we of je komt en of we ook een hapje en sapje voor je klaar moeten zetten. En vergeet die goodiebag niet! 


We zien jullie dan! 💕

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.