Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Duurzaam kinderspeelgoed

Duurzaam kinderspeelgoed is niet alleen mooi, maar door de duurzame productie gaat het ook langer mee. Iets waar wij heel blij van worden! Kid's Concept is zo'n merk, het is een Zweeds bedrijf dat sinds 2007 bestaat. Het is een design bedrijf dat mooi en passend kinderspeelgoed maakt dat geschikt is voor elke kinderkamer. De stijl die ze hebben wordt overal in doorgevoerd waardoor het ook nog eens super leuk is om mee uit te breiden. Alles past bij elkaar! 


Milieuvriendelijk 

Kid’s Concept vindt het onwijs belangrijk dat er goed met het milieu wordt omgegaan. Hun producten hebben daarom ook het FSC keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk dat strenge eisen hanteert voor duurzaam en sociaal bosbeheer. Het keurmerk wordt ondersteund door milieuorganisaties, bedrijven en overheden. 


Naast het FSC keurmerk gebruikt Kid’s Concept geen plastic en willen ze alleen producten maken die van hoge kwaliteit zijn en deze kwaliteit behouden. Op deze manier is het mogelijk om het speelgoed door te kunnen geven of weer tweedehands door te verkopen. 


Unisex spelen

Of je nou een ambulance neemt of een keukentje, elk item van Kid’s Concept is zo ontworpen dat het leuk is voor meisjes en jongens om mee te spelen. Ze hebben er bewust voor gekozen om het design unisex te maken zodat het beide inspireert en de fantasie prikkelt. 


Billy’s top 5 kinderspeelgoed:

1. Loopwagen met activiteiten bord: Deze loopwagen biedt tal van activiteiten aan. Het activiteitenbord is afneembaar waardoor ze al eerder kunnen beginnen met ontdekken. Door de verschillende activiteiten blijf je jouw kleintje prikkelen en stimuleren. Naarmate ze groter worden kunnen ze hun eerste stapjes erachter gaan zetten en kan het avontuur beginnen. 

Duurzaam kinderspeelgoed - Loopwagen - Loopkar - Eerste stapjes

 2. Tipi tent: Geweldig om te hebben voor in de kinderkamer. Creëer een fijne plek om rustig in te spelen of lees er samen een boekje. De tipi tent is een echte eye cather voor in elke kinderkamer. Door de rustige kleur beige is hij makkelijk te combineren. 

Kid's Concept | Duurzaam Kinderspeelgoed - Tipi Tent - Tipi

3. Babygym met speeldiertjes: De babygym is een geschikt speeltje vanaf 0+ maanden om te leren reiken en vastpakken, om hand/oog coördinatie mee te oefenen en om te ontdekken hoe de diertjes eruitzien en voelen. Zoveel om te leren als je klein bent! Let op! De speeldiertjes zijn los verkrijgbaar, deze zitten niet bij de babygym inbegrepen. 

Kid's Concept | Duurzaam Babyspeelgoed - Babygym - Spelen

4. Bouwblokken met bosdieren: Bouwen en omgooien vinden ze het allerleukst om te doen. Bouw samen de toren op en laat hem daarna omgooien. Ontdek hoe leuk ze dit vinden en hoe vaak je dit kan herhalen. Naast het bouwen kan je de bosdieren leren. Wat is een vos en hoe ziet dit dier eruit? Of leer tellen tot 10. Veel speelplezier met deze bouwblokken! 

 

Kid's Concept | Duurzaam Kinderspeelgoed - Bouwblokken - Bouwen - Spelen

5. Duw speeltje mammoet of dino: Het is klein, maar o zo leuk! De duwdiertjes zijn echt een leuk speeltje om te hebben of om cadeau te geven. Leer de grove motoriek en oefen wat duwen en trekken is. Dit zijn bewegingen die je samen kan oefenen.

Kid's Concept | Kinderspeelgoed - Duwdiertje - Duurzaam Kinderspeelgoed

 

Ben je op zoek naar uniek en duurzaam kinderspeelgoed? Bij Billy’s Little Story vind je een mooi assortiment van Kid’s Concept. Waar wacht je nog op! Bekijk hier het speelgoed assortiment en bestel direct online!

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.