Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Nog 65 nachtjes tot kerst

Nog maar 65 nachtjes slapen en dan is het weer kerst! Langzaam worden de straten omgetoverd met gezellige lampjes en tierelantijntjes. En vinden in sommige dorpen en steden kerstmarkten plaats waar je een heerlijke chocomel met slagroom kan drinken. 

Kerst is altijd een van de gezelligste momenten van het jaar. Het is een moment van reflectie hoe het afgelopen jaar is geweest en om samen te zijn met je dierbaren. De een pakt heel erg uit met cadeaus en de ander houdt het juist wat kleiner. In deze blog lees je welke kerstcadeaus perfect zijn om te geven aan jouw dierbaren. 


Little Boomerang - Baby Haarbanden & Strikjes

Little Boomerang is een merk waar net zoals vele andere duurzaamheid op nummer 1 staat, alleen zij doen het wel echt heel leuk. Zij maken van oude dassen en overhemden nieuwe te gekke items. Zo maken ze van oude dassen strikjes voor jongens en haarbanden voor meisjes. Dit betekent dat elke strik en haarband helemaal uniek is. Ben je nou net op zoek naar iets wat echt anders is en waar je de outfit van jouw kleintje mee af kan maken? Dan moet je echt een kijkje nemen naar de collectie van Little Boomerang. Ontdek de leukste strikken voor jongens en haarbanden voor meisjes bij Billy’s Little Story. 

 

Little Boomerang | Haarbanden & Strikken Baby's - Haaraccesssoires
Kid’s Concept - Duurzaam hout speelgoed

Met de feestdagen in zicht merken we toch vaak dat we best wel uitpakken met kerstcadeaus. We vinden het geweldig om elkaar te verrassen met iets moois. Nu we het over verrassen en mooi hebben is Kid’s Concept het kinderspeelgoed merk waar je iedereen blij mee maakt. Het speelgoed wat zij maken is gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd hout en het is voor elk kind een ware ontdekking. Ze leren, ontdekken en hebben eindeloos veel plezier met het speelgoed van Kid’s Concept. Zo is het al leuk om de allerkleinste de loopwagen te geven. Het activiteitenbord kan je eraf halen waardoor ze op hun buik al kunnen beginnen met ontdekken. Naarmate ze groter worden kunnen ze hun eerste stapjes zetten achter de loopwagen om zo het zelfstandig lopen te stimuleren. 

Is je kindje al wat ouder dan is het draagbare keukentje of de ziekenwagen een leuke optie. Kan je niet kiezen? Dat snappen wij helemaal! Bekijk op de website al het moois van Kid’s Concept en shop jouw kerstcadeaus bij Billy’s Little Story.

 Verwennerij voor mama (in spé)

Ben je op zoek naar een mooi kerstcadeau voor de mama (in spé)? Dan hebben wij hier een aantal opties waar je haar onwijs blij mee zult maken. 

Wat dacht je van de kamerjas of nachthemd van Khasto? Deze zit heerlijk, is zacht en hier wil je in wonen, zo fijn is hij. Khasto maken hun producten in India met de hand. Dit doen ze met veel liefde en goede zorg en dit voel je terug in hun producten. 

Zoek je meer iets in de verzorging, dan zijn de producten van SoKind hele fijne lichaamsverzorgings producten. Gemaakt van 100% biologische producten, zorgt het ervoor dat je dit eindeloos kan blijven gebruiken tijdens je zwangerschap of daarna. Ontdek bijvoorbeeld de tepelcreme die helpt te verzachten bij het geven van borstvoeding. Deze creme kan je laten zitten tijdens het voeden, want hij is niet schadelijk voor de baby. Hoe fijn is dat? 

Kerstcadeau mama

Kerstcadeau, inpakken maar

Bestel je een cadeautje op onze website en wil je het ingepakt hebben? Laat in de opmerking weten dat het een cadeautje is. Wij zorgen er dan voor dat het ingepakt verzonden wordt! Zo hoef jij er niks meer aan te doen. 

 

Dit waren onze tips voor de kerstcadeaus. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen graag! 

Fijne feestdagen  💚❤️

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.