Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

ZOMERCOLLECTIE VAN GRAY LABEL

Ontdek de nieuwe kleur van Gray Label: Bright Green. Deze kleur is opvallend, stoer, sportief en fris tegelijk. Naast deze toevoeging is er nog een andere kleur geïntroduceerd. Ben je nieuwsgierig? Bekijk de collectie van Gray Label.

Bright Green

Het is een kleur die energie uitstraalt en perfect past bij de speelse en comfortabele stijl van Gray Label. Met Bright Green voeg je een vleugje vrolijkheid toe aan je babygarderobe.

 

Shop de Bright green Romper hier

Shop de Bright green Baby pants hier

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.