Hallo!

BLS is veel meer dan een onlinewinkel, het is de magische plek om te lezen, winkelen en ontdekken voor je baby. Blader door je favoriete merken of lees de 'nieuwe' stories.

Nieuwe fase in je leven? Is er een kleintje op komst? Verrassing, verwondering, verlangen…je wereld verandert compleet. Je lijf, je relatie, je leven, zoveel om stil bij te staan. Je hebt 9 maanden de tijd om te wennen aan het idee en om je voor te bereiden op het moederschap. Daar komt heel veel bij kijken en dat is super leuk. Laat je meevoeren op onze webshop en kom op ideeën. Er zit vast wel iets voor je bij wat je nu alvast wilt hebben….

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.