Let's talk about baby...

Er gebeurt van alles wanneer je een baby'tje verwacht. Daarom is het extra leuk om je in te lezen en je voor te bereiden op het moederschap. Inspireer jezelf met de blogs op onze Blog pagina en shop voor je kleintje de mooiste babykleding, duurzaam speelgoed, de heerlijkste verzorgingsproducten en hipste accessoires. Veel plezier!

Collectie

That's mine

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.