Laat nieuwe ouders stralen en geef een kraampakket cadeau!

Bij de geboorte van een baby geef je meestal een cadeau, dit wordt het kraamcadeau genoemd. Bij het geven van een kraamcadeau wil je uniek, anders of origineel zijn. Tegenwoordig kan het nog best moeilijk zijn, want er is zoveel om te geven. Daarom is het leuk om dit te bundelen tot een kraamcadeau pakket. Zo geef je allemaal kleine cadeautjes die samen het kraamcadeau pakket vormen. 

Wij van Billy’s Little Story vinden het geweldig om dit soort pakketten samen te stellen en om met jou mee te denken voor het samenstellen van zo'n kraampakket. Zo kan je een kraamcadeau pakket samen stellen met van alles en nog wat erin zoals een mooi kledingstuk, speelgoed, een verzorgingsproduct en een leuke accessoire. Maar je kan ook kiezen voor een thema pakket zoals bijvoorbeeld het thema spelen (bekijk hieronder om een idee te krijgen van zo'n thema). In dit kraampakket kan je alles naar wens stoppen wat met het thema spelen te maken heeft. 

Wij begrijpen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en daarom willen wij jou graag helpen. Ben je opzoek naar een kraamcadeau pakket voor een jongen of meisje, wil je iets neutraals of juist kleurrijks, laat het ons weten. Samen maken we een uniek, net even anders en origineel kraamcadeau pakket wat ontzettend leuk is om te geven

KRAAMCADEAU IDEE

Samen spelen samen delen

Leren doen baby's door te spelen en te ontdekken. Daag ze uit en stimuleer ze in hun spel. Door ze verschillende speeltjes aan te bieden blijven ze ontdekken.

Eindeloos slapen

Slaap is voor een baby erg belangrijk omdat ze groeien in hun slaap en alle prikkels verwerken. Daarom is het belangrijk dat baby's zich warm en veilig voelen.

SAMEN SPELEN

Lekker in bad spelen of samen badderen. Het is een momentje om te genieten van elkaar. Gebruik fijne producten die lief zijn voor de zachte en kwetsbare babyhuid.