"Billy's Little Story helpt nieuwe ouders bij het samenstellen van hun eigen, unieke verhaal voor hun baby. Door de ogen van Billy nemen wij je mee naar een magische plek waar je alles kan vinden en geïnspireerd raakt om je eigen sprookje te definiëren voor jou en je kind. Met kleding en verzorging van de mooiste merken tot aan speelgoed en unieke accessoires om jouw babykamer mee te stylen. Voor ieder kind zit er een klein verhaal verborgen"

Wij zijn Amber en Laure en wij zijn twee zusjes die achter het concept van Billy's Little Story zitten. Wij staan positief in het leven en maken van alles een feestje. Zo willen wij met Billy's Little Story de leukste en vrolijkste mama én baby webshop zijn. 

Toen Laure zwanger was van Billy kwam ze erachter dat er een gemis was, het gemis van een online winkel voor mama en baby waar je geïnspireerd wordt in al het moois wat deze nieuwe wereld te bieden heeft. En ze kwam erachter dat er veel meer voor meisjes te koop is dan voor jongens. Zo ontstond Billy's Little Story, de plek waar alles samenkomt, van duurzame kleding en mooi speelgoed tot heerlijke verzorgingsproducten en gezellige accessoires voor mama én baby. Wij vinden het belangrijk dat het niet alleen een plek is waar je geweldig kan slagen voor de baby, maar dat ook de zwangere vrouw fijne producten kan vinden die ze gedurende haar zwangerschap en daarna kan gebruiken. Daarnaast is het ons doel om de balans tussen de jongens en meisjes collectie in stand te houden. Wij doen ons uiterste best zodat ook de boy(s) mom(s) goed kunnen slagen zodat ze niet ergens anders heen hoeven ;) 

Een webshop runnen is voor ons beide iets nieuws. Het is een uitdaging die we samen zijn aangegaan ondanks de verschillende achtergronden die we hebben. Voor Amber is het iets meer bekend omdat zij Mode en Media Design heeft gestudeerd en ervaring heeft opgedaan bij verschillende merken. Als iemand blij wordt van trends en mode dan is zij het wel. Door haar creativiteit weet ze als geen ander hoe ze onze webshop weer kan omtoveren tot een vrolijke en gezellige shop. Laure daarentegen komt uit de kinderopvang en heeft hier ruim 8,5 jaar in gewerkt. Nu ze zelf twee kleintjes heeft, plus daar de jarenlange ervaring bij optelt, weet ze ondertussen wel wat handig en fijn is om te hebben. Door onze handen ineen te slaan hebben wij genoeg ervaring, kennis en creativiteit om Billy's Little Story tot een succes te maken.

Hoe we op de naam zijn gekomen? Met Billy, het zoontje van Laure, is het allemaal begonnen. Door hem kwam het besef van het gemis van een webwinkel voor mama én baby en door hem kwam de realisatie dat er veel meer voor meisjes te vinden is dan voor jongens. Doordat elk kind uniek is en zijn eigen verhaal heeft is het Billy's Little Story geworden.

                                                                                                   

vlnr: Amber, Billy en Laure

 

 

 

Collectie

That's mine

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.