De merken die je bij ons vindt zijn met zorg uitgekozen. Wij vinden dat duurzaamheid op een staat en dat we samen ons steentje moeten bijdragen voor een goede toekomst van onze kleintjes. Dit kan alleen door bewust te kiezen voor merken die er ook zo over denken. Veel wordt al 100% van biologisch katoen gemaakt of zijn onderweg daar naar toe. Zelfs het speelgoed en de verzorgingsproducten worden met aandacht, liefde en zorg voor de natuur gemaakt. Niks massa productie, maar oog voor mooie en duurzame items! 
            
 
           
 
            
 
            
 
           
 
           
 
Collectie

That's mine

Lees verschillende blogs over ouderschap en opvoeding bij Billy’s Little Story

Ouderschap is iets heel moois en bijzonders, maar het vraagt ook veel van je. Waar de een er alles vanaf weet en zich als een vis in het water de ouderrol uitoefent, is de ander onzeker en heeft zij geen idee of ze het wel goed doet. Door middel van blogs willen wij ervaring en kennis delen om ouders te helpen in ouderschap. Niemand is perfect en je bent goed zoals je bent. Wel kan het heel fijn zijn om te lezen hoe anderen denken, voelen of iets ervaren. Dit kan je dan weer meenemen in de opvoeding naar je kind(eren). Op deze manier helpen wij elkaar. 

Vind jij het leuk om een blog te schrijven over een bepaald onderwerp en hierin jouw ervaring te delen? Neem dan contact met ons op.